To do: Waterfront Chill & Groove

Saint-Tropez aan het jollenpad

Geheel in Pampelonne-stijl met een Riva aanleggen bij een dandy restaurant. Of à la Ibiza op een house-tune meedeinen op het strand… Die ervaring mag eigenlijk wel het hele jaar lang duren. Fijn is dan ook dat er altijd wel in onze eigen polder een paar initiatieven zijn waarmee dat triomfantelijk wordt nagebootst. Zo ook door Restaurant Het Bosch aan het Nieuwe Meer. Op 21, 22 en 23 juli wordt hier namelijk het Waterfront Chill & Groove georganiseerd. Een culinair evenement met open keuken, bars en theater.

eet, drink en dans

De culinaire beleving staat in dienst van enkele grote namen binnen de kokswereld. Denk onder anderen aan Julius Jaspers van Julius Bar & Grill en Onno Kokmeijer van Ciel Bleu in het Okura Hotel. Om alvast een tip van de sluier op te lichten wat betreft het menu: ceviche van zeebaars en artisjok, curry met groentjes en boerderijkip en Beemster lamsschouder en navarin. En wat is een buitenervaring zonder een goede beat? De versnaperingen worden begeleid door bijpassende chill & groove beats van D.J.’s als Ike SoFunky, Michel Heije en Gerard Ekdom. Daarnaast worden live acts uitgevoerd door onder anderen Cécé Noir op de saxofoon, Pirat op de harmonica en Alain Caron op de percussie. De Gin & Tonic is naar eigen zeggen de specialiteit van Het Bosch. Maar de minder grote fans van de populaire mixdrank kunnen terecht bij wijnen van Vites, evenals Champagne geschonken.

Ofwel: zon (hopelijk), water, eten, drinken, muziek, theater, loungebanken, life could be worse. Er is zelfs gedacht aan een ligplaats voor je schuit. Gasten hebben namelijk de mogelijkheid om een plek in de moderne jachthaven te reserveren.

 

Meer Wining & Dining