Goed beginnen is het halve werk

van meubelbekleding tot raambekleding

Een mooi huis begint met een goede basis. Voordat je die knappe kast of salontafel plaatst, moet er eerst een vloer in de kamer liggen. Deze wil je natuurlijk perfect afstemmen op de raamdecoratie. En als dat ene mooie erfstuk er niet in past? Een vintage fauteuil of Ottoman? Dan laat je deze op ambachtelijke wijze opnieuw stofferen. Uiteindelijk willen we allemaal een prettige ruimte met kwalitatieve stoffen en materialen. Een ontspannen slaapkamer bereik je al snel met zachte plaids, tapijt en gordijnen in eveneens zachte kleuren. Met een contrast bereik je juist weer een eigenzinnig geheel. Denk: een chique en toch moderne woonkamer van strakke afwerking met glimmende materialen.

Zijlstra collection

Maar die basis brengt veel keus met zich mee. Parket, PVC of vloerbedekking. Gordijnen, in-betweens of shutters. Een ideaal totaalplaatje vraagt om een persoonlijk interieur-plan. Een lastige opgave. Maar, een specialist weet daar kunst van te maken. Het in het Noord-Hollandse Limmen gelegen Zijlstra Collection heeft een indrukwekkende collectie aan stalen en materialen. Met een bestaansrecht sinds 1941 heeft het meer dan genoeg kennis in huis. Een team van ambachtelijke stoffeerders is dag in dag uit bezig met het afleveren van vakwerk. Deze kwaliteit is ook terug te zien in de diverse merken in de showroom, zoals Giorgetti, Knoll International, Pilat&Pilat en Fendi.

Van kwalitatieve vloerbedekking, of een glanzend parket of PVC. Je ziet het allemaal op Masters of LXRY 2017, waar het bedrijf dit jaar zijn vakmanschap tentoon zal stellen. Op deze grootse lifestyle beurs komen de besten uit het vak samen om jou te informeren. Zie Masters of LXRY en klik op de foto’s voor een impressie van Zijlstra Collection.

Meer Interior & Estate