Media & Entertainment

LXRY TV doet verslag van de wereld van luxe

SBS breidt uit met uitzending van een uur

Vanaf 24 september start LXRY TV op SBS6 met het zevende seizoen van het luxe magazine op de Nederlandse televisie. Met de uitbreiding naar een uur laat het televisieprogramma nog meer zien van de fascinerende wereld van luxe. Het neemt de kijker gedurende een uur mee naar unieke plekken. De mensen achter beroemde en exclusieve merken worden belicht. Deuren openen die voor anderen gesloten blijven. Zo vaart LXRY TV dit seizoen mee met een vierdaagse mini-cruise naar Ibiza, Marseille en Barcelona. Aan boord zijn 90 dj’s, diverse topchefs en luxueuze suites. Prijskaartje? Oplopend tot € 36.000 per persoon.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering spreekt LXRY TV met George Kremer. Met zeventig Hollandse meesters in zijn bezit behoort hij tot de grootste collectioneurs ter wereld. Er wordt geracet met Max Verstappen, gevaren op de mooiste jachten tijdens Cannes Yachting Festival en schoenen-designer Jan Jansen laat Irene van de Laar zijn beste ontwerpen zien.

Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 24 september, in een reeks van 14 afleveringen van 60 minuten elke zondagochtend te zien op SBS6 om 11.00 uur.

lxrytv.nl