Travel & Experiences

Netwerken op de golfbaan is óók werk

Voor een selecte groep zakenvrouwen staat 3 oktober in het teken van netwerken en golfen met gelijkgestemden tijdens ZakenGolfVrouw. Op golfbaan The International in Badhoevedorp zullen succesvolle en ambitieuze vrouwen bijeenkomen om golflessen te volgen én een toernooi te spelen.

Tekst: GolfVrouw.nl
Beeld: GolfVrouw.nl
Redactie: Mical Joseph

Netwerken en golfen in één

Het evenement wordt georganiseerd door GolfVrouw.nl en golfkledingmerk Lapeek. Samen bundelen de vrouwen hun krachten om van dit nieuwe toernooi een jaarlijks terugkerend event te maken. ZakenGolfVrouw draait volledig om netwerken en vrouwelijke zakelijke contacten op doen.

Masterclass

De zakenvrouwen die al golfervaring hebben spelen negen holes tijdens het toernooi. Voor andere deelneemsters is er de mogelijkheid om een masterclass te volgen. Tijdens deze masterclass wordt twee uur lang intensief golfles gegeven onder begeleiding van de professionals van The International. Daarna volgt een workshop: wat kan golf jou zakelijk en persoonlijk opleveren?

The perfect time and place to play ball

Marloes Olling van GolfVrouw.nl: ”Zakenvrouwen houden niet van tijdverspilling. Voor dit evenement rijd je daarom buiten de files om en kun je in de ochtend gewoon nog naar je werk.” Ben jij als zakenvrouw al ten minste tien jaar in serious business en wil je aanwezig zijn bij dit netwerkgolfevent? Aanmelden kan hier.