Interior & Estate

Japanse tuinen in eigen land

Het perfecte landschap

Het concept van de Japanse tuin is eigenlijk afgeleid van de Chinese tuin. Rond het jaar 700 werden de eerste Chinese tuinen aangelegd in Japan. Op basis daarvan kwamen langzamerhand de eerste Japanse tuinen tot stand. Deze tuinen staan bekend als het natuurlijke landschap dat perfect uitgedacht is, zonder dat het te gemaakt is. Denk aan prachtige heuvels, paviljoens, watervallen en vijvers met Koi-karpers en schildpadden. Een ultieme plek om tot rust te komen.

Authentieke Japanse tuin

Het bedrijf Yokoso Japanese Gardens werd opgericht om culturen te verbinden. De traditionele kennis van Yokoso tovert een Nederlands landschap om tot een authentieke Japanse tuin. Door de vaste voorraad van bijvoorbeeld authentieke Japanse granieten, ornamenten, lantaarns en tsukubai (Japanse waterbak) is het mogelijk om binnen een mum van tijd een compleet Japanse ervaring te verwezenlijken.

Dit jaar kunt u Yokoso Japanese Gardens vinden op Masters of LXRY 2017, Design Edition. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Wil je erbij zijn? Klik dan hier om tickets te bestellen.

yokosojapanesegardens.com