Tech & Gadgets

Dé manier om wijn op te slaan

XI wijnsystemen

Met dit warme weer is er niets lekkerder dan genieten van een glaasje wijn. Daarbij is het wel essentieel dat de wijn op de juiste temperatuur is. AVX creëerde daarom de ultieme oplossing: XI wijnsystemen. Dit zijn opslagsystemen die de wijn op de juiste temperatuur houdt. Dit verbeterd niet alleen de smaak, maar ook de houdbaarheid. De XI wijnsystemen hebben daarnaast ook nog eens een prachtige uitstraling, waardoor ze tevens zeer geschikt zijn om in het zicht plaatsen. Ideaal voor een privé-kelder, wijnwinkels of een wijn bar.

Om dit systeem nog prettiger naar gebruik te maken kunnen de wijnrekken op maat worden gecreëerd. Zo is er keuze uit de maat, indeling, aantal lades, rekken en aantal planken. Met als resultaat: een wijnrek naar eigen wens. Het is een modulair systeem wat uit te breiden is naar verschillende hoogtes en lengtes.

MASTERS OF LXRY 2018

AVX is dit jaar te vinden op het meest luxe lifestyle event van Europa: Masters of LXRY.  De perfecte plek om de XI wijnsystemen te ontdekken. Masters of LXRY vindt plaats van 6 december t/m 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

avx.nu/wijnproducten