Al ga je op reis voor de beleving tijdens Masters of LXRY

eternal holiday in spain

“There is no night life in Spain. They stay up late, they get up late. That is delaying the day” , aldus de schrijver Ernest Hemingway. Zo zijn er wel meer poëtische internationale uitspraken over Spanje gedaan. De wereld houdt van dit gemoedelijke land, zoveel is duidelijk.

vind de parel aan de spaanse kust

Ondernemers en andere vermogende lieden van eigen bodem investeren al jaren graag in het mediterrane land. We zijn gemagnetiseerd door de magazine-spreads en filmscènes met wit geplaveide villa’s. Of het nu op Ibiza is, in Marbella of op het Spaanse platteland. Het kustgebied schittert van de absolute droomhuizen, waar de openslaande deuren altijd openstaan. En de luchtige gordijnen altijd naar buiten wapperen met bontgekleurde kleedjes… Maar je vindt er ook minimalistische woningen met een extravagant interieur en hoog design gehalte. Als je je wilt laten informeren over de mogelijkheden om een Spaanse parel te vinden, dan kun je terecht bij WW Real Estate.

Van zoektochten tot hypotheken

Al sinds 1974 is WW Real Estate specialist op het gebied van vastgoed op de Spaanse markt, met een breed aanbod aan exclusieve woningen voor particulieren. Daarnaast creëert het unieke projecten voor vastgoedinvesteerders. Voor particulieren biedt WW Real Estate een full service concept waarin het gehele aan- of verkoopproces wordt begeleid of desgewenst totaal uit handen kan worden genomen. De adviseurs informeren je ook omtrent hypotheken en verzekeringen in Spanje. Het Spaans/Nederlandse team van WW Real Estate is gevestigd in Rijswijk, Ondara en op Ibiza.

witte beach bar op Masters of LXRY

Nota bene niet mañana, mañana, maar in december nodigt de vastgoedspecialist je graag uit om het zomergevoel te beleven op Masters of LXRY. Hier is het bedrijf te vinden in een hagelwitte beach bar, waar je je onder het plezier van een cocktail informatie kunt opdoen. Speciaal voor dit grootste lifestyle-event van Europa selecteerde WW Real Estate het portfolio van Gilmar Real Estate met een aantal unieke villa’s op toplocaties aan de Spaanse kust. Hier vind je meer informatie over Masters of LXRY, tevens kun je hier je tickets kopen.

wwrealestate.nl

Meer Interior & Estate