Travel & Experiences

With Love From...
's werelds meest unieke pareltjes

Door de huidige situatie zijn veel vakanties en reisplannen afgezegd of uitgesteld, maar het plannen van nieuwe toekomstige reizen kan weer beginnen. Wat dacht je van een indrukwekkende reis naar het eiland La Réunion, Sri Lanka of oost- en zuidelijk Afrika? De experts van BMS-Travellers helpen daar een handje bij. Met de know-how van de juiste experts ligt de wereld straks weer aan je voeten...

Tekst: Mical Joseph
Beeld: BMS Travellers

Licht aan het einde van de tunnel

Zowel op Schiphol en andere internationale luchthavens is hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je veilig in kan checken; luchtvaartmaatschappijen zijn zo goed als klaar met protocollen waarbij jouw veiligheid gegarandeerd is en ook op de diverse bestemmingen wordt hard gewerkt om veilig reizen mogelijk te maken. Hopelijk komt alles in de tweede helft van dit jaar weer enigszins op gang en kan je weer verantwoord én vellig op reis.

Heb je voor 2021 al een bestemming op het oog? Dan is het verstandig om dat nu al te plannen. Doordat veel reizen die in 2020 gemaakt zouden worden, omgeboekt zijn naar volgend jaar, komt de beschikbaarheid van vluchten en accommodaties nu al in het gedrang namelijk.

 

Op reis naar La Réunion...

...Oman...

... of naar Kirgistan.

De experts van BMS-Travellers

BMS-Travellers is gespecialiseerd in bijzondere reizen op maat, met name naar oost- en zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan. Mede op verzoek van vaste reizigers zijn de experts momenteel ook bezig met het samenstellen van unieke reizen naar nieuwe bestemmingen. Er is gekozen voor een aantal bestemmingen waar BMS-Travellers al veel ervaring mee heeft. Bijvoorbeeld een bezoek aan het tropische eiland La Réunion, met een grote diversiteit aan landschappen en zeer geschikt voor de sportieve en avontuurlijke reiziger? Of Sri Lanka, een klein eiland, maar door haar diversiteit aan cultuur, natuur en vooral de lokale bevolking één van de vriendelijkste bestemmingen in Azië.

Ook voor de 4×4 liefhebbers hebben de experts drie unieke reizen: een unieke (begeleide) self-drive over de op één na hoogste internationale snelweg ter wereld, dwars door Kirgistan en Tajikistan. Een enerverende rondreis door de Rub Al Khali woestijn, ofwel de Empty Quarter, in Oman (exclusief bij BMS-Travellers) en een enerverende rondreis door het woeste, oeroude landschap van IJsland.

Word je al enthousiast door de bijzondere (privé)reizen van BMS-Travellers? Neem dan gerust contact op met één van de experts en maak alvast een begin met de planning van jouw droomreis.