Travel: Reizen voor échte mannen

aus tirol

‘Even tijd voor jezelf’. Niet veel mannen zullen het snel uitspreken, maar dat betekent niet dat er geen behoefte aan is. Sneeuwscooters, herten, mountainbikes de beste wijnkelder van Oostenrijk afgetopt met wellness… Gentlemen, welcome in Tirol. In het hartje van deze Oostenrijkse deelstaat vind je Lermoos, een rustiek dorp op de grens van Oostenrijk en Duitsland. De gefortuneerde wintersportliefhebbers vinden hier hun weg naar Alpine Luxury Hotel Post Superior. Dit viersterrenhotel is gelegen aan de zonnige kant van de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze (2962 meter). De imposante natuur maakt deze locatie ideaal voor de die hard skiër of snowboarder. Maar, deze winter hebben de mannelijke avonturiers meerdere redenen om het Post Hotel te bezoeken…

ski, mountainbike of scooter?

Voor de wintersporter die weleens wat nieuws wil proberen, organiseert het Post Hotel allerlei spectaculaire activiteiten. Zo biedt het een bergwandeling met gids, een tocht met mountainbikes over glooiende tracks en een spectaculaire sneeuwscooter tocht. Twee keer per week kun je bovendien op ‘hertentocht’ om achter roedels herten en hindes aan te rijden. Ook beschik je over de mogelijkheid om onder begeleiding een sneeuwschoen wandeling te maken op ‘off piste’-gebied. En dat alles tussen de besneeuwde boomtoppen en kabbelende beekjes van Tirol.

Special moments for men

Na een dag op de piste kun je terecht in de hotel-spa van Post Hotel. Het verblijf heeft namelijk een speciaal wellness-arrangement voor heren georganiseerd. In de spa, met een oppervlakte van 2000 vierkante meter, kunnen mannen de ‘Post Special Moments For Men’ ondergaan. Deze verkwikkende wellness neemt 150 minuten in beslag. Het pakket bestaat uit een gezichtsbehandeling en Zugspitze full-body massage. Tot slot krijgt de gast een reflexologie-massage aangeboden voor een geoptimaliseerde energiedoorstroming van het lichaam. De producten van al deze behandelingen bestaan uit de verzorgingslijn van Vignoble.

beste wijnkelder van oostenrijk

Na alle inspanning en rejuvination vraagt de avond om een bourgondische versnapering. Daar hoef je je bij Hotel Post in elk geval geen zorgen om te maken. Restaurant Post Gourmet Stube Lermoos bevindt zich aan de top van de culinaire elite. Maar vergrijp je niet aan bier. De wijnkelder van het Post Hotel is door de culinaire gids ‘A la Carte’ namelijk uitgeroepen tot de beste van heel Oostenrijk.

Meer Travel & Experiences