Tech & Gadgets

Maak kans op dé systeemcamera voor op safari

Tijdens Masters of LXRY vliegen de primeurs je om de oren. Vandaag doen we vast een aankondiging vanwege een wel heel mooie actie. Om vast een beetje warm te draaien. BMS-Travellers geeft samen met Panasonic een LUMIX G9 camera weg met Leica 12-60 mm lens ter waarde van € 2.299,-, speciaal voor Masters of LXRY. Lees mee.

Tekst: Susan Poeder

Wie graag op reis fotografeert, kent het probleem: je staat op het punt om hét shot van je reis te gaan maken, maar voor je met je camera zover bent, is het moment alweer voorbij. Het nijlpaard is weer terug gegleden in het Victoriameer en de cheetah met de Chobe noorderzon vertrokken. En de giraffe die je sandwich steelt uit je safari-jeep is niets anders dan een anekdote zonder fotografisch bewijs.

De Panasonic LUMIX G9 biedt uitkomst bij dit soort spontane kansen en fotografische uitdagingen in de onvoorspelbare natuur. Bij de stand van BMS-Travellers op Masters of LXRY maak je kans op deze ultieme camera. Dus ben jij die gepassioneerde fotograaf, dan weet je waar je op Masters of LXRY moet zijn.

Panasonic LUMIX G9

Tijdens je reis door de ruige natuur van Afrika kun je altijd op deze camera rekenen; met zijn vorst- spat- en stofbestendige behuizing kan deze camera de zwaarste omstandigheden aan. Met de LUMIX G9 maakt je adembenemende foto’s dankzij de vele innovatieve digitale functies. Dankzij de 5-assige stabilisatie in de behuizing en de 2-assige stabilisatie in de lens, worden handtrillingen subliem gecorrigeerd en is het mogelijk om met een telelens uit de hand te fotograferen.

Beyond Memorable Safaris

BMS-Travellers is al veertig jaar een begrip in de reiswereld voor privéreizen naar Oostelijk en Zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan. Directeur-eigenaar Marcello Pacenti is opgegroeid in Zuid-Afrika en heeft jarenlang gewerkt en gewoond in diverse Afrikaanse landen. Hij heeft ontelbare kilometers dwars door het Afrikaanse continent afgelegd, voornamelijk buiten de begaanbare paden. Mede door deze ervaringen weet hij de weg in vele landen, kent hij de lokale mensen en weet de mooiste plekjes te vinden.

Bezoek Masters of LXRY 2018

Dit jaar reist BMS-Travellers opnieuw af naar de RAI Amsterdam. Denk je erover om een reis te boeken naar Afrika of de eilanden in de Indische Oceaan? Laat je dan informeren tijdens Masters of LXRY. Het grootste luxe lifestyle evenement van Europa vindt plaats van 6 tot 10 december 2018. Koop nu je tickets via de onderstaande knop.

Koop tickets