Cars & Yachts

Win 2 toegangskaarten voor InterClassics Maastricht

Traditiegetrouw staat Maastricht in januari in het teken InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé grootste classic car show van de Benelux. Vier dagen lang kun je hier genieten van de mooiste en meest exclusieve classic cars en jij kunt twee kaarten winnen.

Lancia Club Nederland

Het Italiaanse merk Lancia zal centraal staan tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht. De hoogtepunten uit de meer dan 100 jaar rijke geschiedenis van het merk zullen in samenwerking met de Lancia Club Nederland en België en diverse musea stijlvol gepresenteerd worden in een prachtig showpaviljoen, zoals: Astura Pininfarina, D23 Spyder Pininfarina, Lambda 5e serie (ex Anothony Fokker) en Stratos HF Groep 4. Daarnaast worden door de 300 aanwezige standhouders de mooiste klassiekers gepresenteerd van alle gerenommeerde automerken en alles dat gerelateerd is aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia.

GASSAN aanwezig op InterClassics

GASSAN presenteert zich ook dit jaar weer met prachtige horloges en juwelen in twee stands. In het DREAMS Paviljoen vind je de prachtige Choices by DL collectie en in de grote stand in de Zuidhal vind je de vertrouwde collecties en eigen merken. Natuurlijk kun je ook weer bij ze terecht voor gedegen advies en het laten reinigen van juwelen bij de goudsmidstand.

Maak kans op 2 tickets!

Tickets kosten circa 17,50 euro (prijs verschilt per dag) en zijn hier te verkrijgen. Wil je kans maken op 2 of 4 toegangskaarten voor dit mooie event? Stuur dan een mailtje naar online@gassan.com met je naam en gegevens en laat weten waarom jij kans wilt maken op deze mooie prijs. De twintigste inzending die uiterlijk 11 januari reageert, wint kaarten.