Cars & Yachts

Op expeditie naar de fjorden, de Falklands of Spitsbergen

Weg van de mondaine drukte

Voor wie weg wil van de mondaine drukte van de Rivièra heeft Wim van der Valk de ultieme oplossing. Ga op expeditie naar de fjorden, de Falklands of Spitsbergen. Wim van der Valk Continental Yachts uit Waalwijk bouwt steeds grotere jachten en is inmiddels toegetreden tot het illustere gezelschap Nederlandse superjachtenbouwers.

Van der Valk superjachten

Motorjachten The Next Episode (2014, 27 meter) en Santa Maria T (2015, 37 meter) waren de eerste gerealiseerde jachten boven de 25 meter. Sinds juli 2017 is de derde Van der Valk in de categorie ‘superjachten’ te koop: de Explorer 25M.

Op expeditie in koudere streken

Het ontwerp van Guido de Groot is een kloek expeditiejacht met een steile, licht uitwaaierende boeg, een vrij rechte opbouw met veel binnenruimte, om ook in koudere streken op expeditie te kunnen gaan. Toch is er ook een zonnedek met ybridge en bar. Het jacht heeft grote tanks voor diesel en water, waarmee lange reizen kunnen worden gemaakt. De jouwe voor 5.375.000 euro.

Lxry list

De Explorer 25M staat op nummer 22 in de LXRY List top 25 van Jachten & Boten. Ben je benieuwd naar de volledige top 25? Klik hier om naar de LXRY Shop te gaan.

wimvandervalk.com