Schitterende wereldpremière voor Lengers Yachts op Hiswa

nederlands trots

Het Nederlandse Lengers Yachts heeft wéér een reden om triomfantelijk te zijn. Of meerdere… Op de Hiswa te water, de botenbeurs die eind augustus 2017 plaatsvond in Amsterdam, lanceerde het merk namelijk de fonkelnieuwe Prestige 460- en 520-modellen. Op dit evenement beleefden de jachten hun Europese wereldpremière. Maar er is meer… Want het uit Muiden afkomstige jachtbedrijf kreeg een wel héél bijzondere prijs. Lengers Yachts is voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year 2017’ door Prestige Yachts, het prominente Franse motorjachtmerk. Lengers is sinds 2015 de Prestige-dealer voor de Benelux en het westen van Duitsland.

prestigieuze prijs: dealer van het jaar

De prijs valt uiteraard in goede aarde bij CEO Bas Lengers: “Wij zijn trots en ongelofelijk blij dat we deze mooie prijs hebben gewonnen. Met de nieuwe 460 en 520, die in september op de Hiswa te water in Amsterdam hun Europese première – en wereldpremière – beleven, zijn we zeker dat we onze positie als een van de succesvolste Prestige dealers kunnen versterken. De vraag naar flybridgejachten wordt steeds groter, ook in het noorden van Europa. De meeste jachten van onze klanten hebben hun ligplaats namelijk aan de Middellandse Zee, waar wij met ons team alle benodigde service op locatie verlenen”. Het merk Prestige is het paradepaardje van de beroemde Beneteau-groep, het grootste jachtbouwconcern ter wereld. Ook bekende (zeil)bootnamen als Jeanneau en Lagoon vallen hieronder.

lengers ziet bijna abraham

Lengers Yachts is al bijna 50 jaar een begrip in de nautische wereld. Het begon ooit als dealer van gebruikte boten, maar groeide al snel uit tot een toonaangevende dealer van exclusieve motorjachten. Het portfolio bevat naast de modellen van Sanlorenzo ook de merken SACS, met sportieve, elegante RIB’s en de topklasse motorjachten van Prestige. Behalve de Prestige, werd ook een RIB van SACS afgemeerd op de Hiswa. Het betreft de REBEL 47, welke ook op Masters of LXRY te zien zal zijn.

Klik op de foto’s om de debuterende Prestige 520 te bekijken. En klik hier voor je tickets voor Masters of LXRY.

Meer Cars & Yachts