Vulkanen ontdekken met Four Seasons

de luxe avonturen van four seasons

Hotelketen Four Seasons weet luxe feilloos te combineren met avontuur en spanning. Vorige week berichtten we nog over de Four Seasons Cap Ferrat, Firenze and Milano, een tocht met vintage cabrio’s waarmee gasten deze zomer langs de mooiste plekken van de Franse en Italiaanse Rivièra kunnen reizen. Ook staat het Canadese gastvrijheidsconcern bekend om de Private Jet Experience, waarmee reizigers per privéjet langs de mooiste Four Seasons Hotels in de wereld worden vervoerd. En nu kan daar kan een exclusieve vulkanentocht per helikopter aan worden toegevoegd. Four Seasons Resort Hualalai organiseert namelijk de eerste Ultimate Pop-Up Volcano Adventure.

Hualalai

Resort Hualalai is de nieuwe aanwinst van de illustere Hawaiiaanse eilanden. Dit tropische resort werd begin 2017 geopend. Maar dat het hotel zich nog in de opstartfase bevindt, blijkt niet te hinderen. De organisatie lanceert namelijk een spectaculaire Ultimate Pop-Up Volcano Adventure. Gasten beleven een 27 uur durende tocht per helikopter over Hualalai, de slapende vulkaan op het eiland Hawaï. Want wie denkt dat de eilandengroep in de Stille Oceaan alleen bekend staat om flatgebouwen en kitsch bloemenkettingen, heeft het mis. Hier vind je één van de meest ruige natuurgebieden op aarde.

meest actieve vulkaan ter wereld

De Ultimate Pop-Up Volcano Adventure beleef je onder andere een tocht langs de kustlijnen, zwarte zandstranden, valleien en watervallen. Ook verblijf je kortstondig in het Rainforest Cottage Hideaway, een residentie middenin het regenwoud. Om nog maar te zwijgen van een lunch naast een stille waterval of SUV-tocht naar het Volcanoes National Park. Ook Kīlauea Caldera wordt niet overgeslagen, de meest actieve vulkaan ter wereld.

De trip bedraagt in totaal zo’n €37.049 per persoon. Bekijk hieronder het videomateriaal.

Video: Four Seasons

Meer Travel & Experiences