People & Finance

Vrolijk en competitief: LXRY Open 2018

LXRY Open succesvol netwerkevent

Op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni vond de zesde editie van het jaarlijkse golftoernooi LXRY Open plaats bij The International. Op vrijdag werd voor deze gelegenheid de golfclub exclusief gereserveerd voor 23 teams die streden voor de felbegeerde LXRY Open bokaal.

Ter gelegenheid van de zesde editie was er met een extra spelelement bij de Gassan Putt een horloge van Longines te winnen. Sven Maurits van ADreal kwam na een zeer spannend putt als winnaar uit de bus. Op alle holes werden de spelers in de watten gelegd, met hapjes, drankjes en kans op mooie prijzen. De dag werd afgesloten met een uitgebreid diner op het panoramaterras van Golfclub The International.

Winnaars LXRY Open 2018

Het team van Gassan ging er vandoor met de hoofdprijs: een golftrip voor 4 personen naar The Ailsa in Schotland, een van de mooiste golfbanen ter wereld, waar de winnaars in de luxe van een prive-jet van NetJets heen mag reizen en natuurlijk de LXRY Open bokaal, 4 jackets van SuitTruck en een heerlijke magnumfles Perrier Jouet.

Bekijk hieronder de foto’s voor een impressie van deze dag.

Met dank aan: LXRY Media Group, Adidas, AIX Vin de Provence, Bawykov Zalm, Black & Bianco Drinks, Chaudfontaine Fusion, Cigarbus, Cortador Andaluz, Corkcicle, Experience Travel, Fotodoos, Fuzetea, Gassan, Glenmorangie, Hole8, House of Caviar, Louwman Exclusive, Love You Berry Much, Masters in Finance, MilaChocolata, MotorCompany Nieuwerkerk, NetJets, Oma Bob’s, Pearlcard, Perrier-Jouët, Princess Traveller, Rémy Martin, SateClub, SuitTruck, Sushi Kings, The International, Tig Sports, Tropical Hangout, Ultraviolet Lingerie, Vespa Footwear en White Canvas.

Foto’s: Goed Folk