Interior & Estate

Reïncarnatie door restauratie: een tweede leven voor luxe koffers

Vintage koffers die je interieur boosten

Vanuit het koetshuis van een oud Heemsteeds landgoed runt eigenaar Luuk Pynaker vol passie zijn onderneming Pinth Luxury Vintage. Hij verzamelt en verkoopt vintage koffers van o.a. Louis Vuitton. Tijdens Masters of LXRY – Genius Edition zal Pinth Luxury Vintage acte de presence geven met een selectie van de meest bijzondere vintage items uit de collectie.

Pynaker scout wereldwijd de meeste bijzondere items voor zijn clientele die worden opgenomen in privé collecties, mancaves of boutique hotels. Hij begon ooit met een klein winkeltje, maar Pinth is inmiddels uitgegroeid tot het topsegment met merken als Hermès, Goyard, Moynat en natuurlijk Louis Vuitton. Met name de laatste is bij uitstek geschikt voor het verfraaien van het interieur. Het past bij iedere stijl en omgeving.

Denk bijvoorbeeld aan een ‘coffee table trunk’ : een sieraad voor iedere zithoek, of een stapel koffers in de walk in closet maakt het plaatje helemaal af. Er zijn al vele samenwerkingen met verschillende interieur designers met een zeer bevredigend eindresultaat.

Tekst gaat verder onder foto. 

Pinth Luxury Vintage op Masters of LXRY

In februari exposeerde hij nog in de Beurs van Berlage tijdens de Legendary Trunks Exhibition met de koffers van Ernest Hemingway en Franklin D. Roosevelt. Tijdens Masters of LXRY Genius Edition kun je kennis maken met een aantal geniale objecten van Pinth Luxury Vintage.