Een Caraïbische villa om bij weg te dromen

pirates of the caribBEAN

We nemen je mee naar de Cariben. En dan in het specifiek naar het idyllische St. Eustatius, dat nog relatief onbekend is. Een eiland dat bovendien niet voor niets door zijn ongerepte schoonheid voor de filmscènes van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl werd gebruikt. Midden in de overweldigende natuur van Quill National Park, is het mondaine Knippenga Estate gevestigd. Deze schitterende verzameling aan villa’s en appartementen ligt in een tropische setting, maar is van alle gemakken voorzien.

de caribean op zijn puurst

In een huurwoning van Knippenga Luxury Boutique Resort beleef je de Cariben op zijn puurst. Alleen al de setting is bijzonder. Het is namelijk spectaculair afgezet tegen de helling van een oude vulkaan. Voor avontuur daal je af in het tropisch regenwoud van de krater. Maar dat hoeft niet. Ontspanning is immers synoniem aan de Caribische Zee. Het uitzicht nodigt in ieder geval uit tot ellenlange dagen op het strand. Dat geldt zeker voor het seizoen dat de walvissen voorbijtrekken. Hoe dan ook, waarschijnlijk zul je het Knippenga Estate niet meer willen verlaten.

geen kopieermachine-effect

Elke villa van Knippenga Estate heeft zijn eigen verhaal, uitvoering en speciale eigenschappen. De gemeenschappelijke factor is de unieke locatie, waar met liefde aan is gebouwd. Zonder de veel gehekelde toeristenmassa’s geniet je hier van een dag snorkelen, duiken, hiken, fietsen of relaxen in de paradijselijke omgeving van je privévilla. A dream come true.

Scroll snel naar beneden voor de aanlokkelijke beelden. Of bezoek Masters of LXRY 2017, waar Knippenga Estate zal exposeren. Want dit grootste lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december georganiseerd in de RAI Amsterdam.

villarentcaribbean.com/nl

Meer Interior & Estate