Een Caraïbische villa om bij weg te dromen

het idyllische eiland in de caribbean sea

We nemen je gevoelsmatig graag mee naar de ongerepte schoonheid van St. Eustatius. Een eiland dat straalt van de mooie natuur en vrolijke bevolking. Dit is bij uitstek zo’n plek waar iedereen elkaar kent en elkaar toezwaait… En waar duikcursussen bovendien tot een vanzelfsprekendheid behoren. Waar vriendengroepen en gezinnen relaxen, borrelen en bbq’en op het strand, of bij hun thuis. Want midden in de overweldigende natuur van Quill National Park, is het mondaine Knippenga Estate gevestigd. Deze schitterende verzameling aan villa’s en appartementen ligt in een tropische setting, maar is van alle gemakken voorzien.

de CARAÏBEN op zijn puurst

In een villa van Knippenga Luxury Boutique Resort beleef je de Caraïben op zijn puurst. Alleen al door de setting. Het is namelijk spectaculair afgezet tegen de helling van een oude vulkaan. Voor avontuur daal je af in het tropisch regenwoud van de krater of duik je in de serene wateren. Maar dat hoeft niet. Ontspanning is immers synoniem aan de Caraïbische Zee. Het uitzicht nodigt in ieder geval uit tot ellenlange dagen op het strand. Dat geldt zeker voor het seizoen dat de walvissen voorbijtrekken. Hoe dan ook, waarschijnlijk zul je het Knippenga Estate niet meer willen verlaten.

Unieke luxe

Elke villa van Knippenga Estate heeft zijn eigen verhaal, uitvoering en speciale eigenschappen. De gemeenschappelijke factor is de unieke locatie, waar met liefde aan is gebouwd. Zonder de veel gehekelde toeristenmassa’s geniet je hier van een dag snorkelen, duiken, hiken, fietsen of relaxen in de paradijselijke omgeving van je privévilla. A dream come true.

Scroll snel naar beneden voor de aanlokkelijke beelden. Of bezoek Masters of LXRY 2017, waar Knippenga Estate zal exposeren. Het grootste lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december georganiseerd in de RAI Amsterdam.

villarentcaribbean.com

Meer Interior & Estate