Living: Heb jij al een lift in huis?

‘This is where the magic happens’

Misschien herinner je je het televisieprogramma Cribs nog van MTV, waarbij riante mansions van beroemdheden in beeld werden gebracht. Filmsterren, rappers en topsporters wuifden nonchalant naar hun 100 vierkante meter tellende slaapkamers, badkamers met jacuzzi’s en basketbalvelden. Waar ze pas echt trots op waren, was hun private elevator. Want alleen in de buitenproportionele, unieke woningen vind je een lift. Maar om een ‘homelift’ enkel als showobject neer te zetten, is onlogisch. In onze moderne maatschappij, gedreven door technologie, wordt een lift aan huis steeds gebruikelijker.

bagage, baby’s en babyboomers

We kunnen als comfortliefhebbers gemakkelijk talloze momenten bedenken waarop een lift het summum is van functionaliteit en comfort. Denk bijvoorbeeld maar eens aan die koffers met 25 kilo bagage die je na je lange reis mee naar boven moet tillen. Een kinderwagen die de babykamer uitrijdt. Wasgoed dat zich moet verplaatsen. Wijndozen die naar de kelder moeten worden gebracht. En vergeet ook niet de oudere doelgroep, voor wie mobiliteit één van de belangrijkste redenen is om te verhuizen. Boven een bepaalde leeftijd is een gelijkvloerse woning een aantrekkelijke optie. Wat gelukkig niet per sé nodig is, zo blijkt.

viking liften nederland op masters of lxry 2017

De ene woning is de ander niet. Elk huis bestaat uit een samenstelling van stijlen, spullen en herinneringen. Dat is ook de gedachte achter Viking Liften Nederland. Het bedrijf is de enige speler achter een bijzonder type huislift, de Homelift. Met zorg, kwaliteit, innovatie en aandacht werkte het aan de ontwikkeling van dit gloednieuwe exemplaar. De Homelift is bovendien de eerste variant die uitsluitend voor in huis is ontworpen. Afhankelijk van iedere smaak kan het als in huis worden verwerkt. Zo kan het stijlvol en subtiel geïntegreerd worden in een muur. Of juist als bijzondere eyecatcher of kunstwerk in de gang of kamer worden geplaatst. Als kersverse eigenaar loop je in ieder geval in de trends voorop. Dankzij de ‘internet of things’, wordt de lift namelijk met het grootste gemak aangesloten op alle technologie in huis.

Ben je al overtuigd door de ongekende mogelijkheden en droom je ook van zo’n ‘hotel-achtige’ beleving aan huis? Dan kun je een bezoek brengen aan Viking Liften op Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Deze grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december gehouden in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.

vikingliften.nl

Meer Interior & Estate