Verwennerij voor jouw huisdier

Verwen jij jouw beloved pet ook zo graag? Goede, gezonde voeding draagt bij aan een gezond en gelukkig leven. Get to know: Renske Natuurlijke Diervoeding. Het bedrijf maakt vanuit de liefde voor jouw hond of kat 100% natuurlijke voeding van de hoogste kwaliteit.

awardwinning

Het Renske assortiment bevat zowel droge als verse voeding, gezonde beloningen en supplementen voor honden en katten. Een van de producten van Renske natuurlijke dierenvoeding is Renske Stoofpotje met wild. De Special Edition bevat vers gestoomd hertenvlees, verse fazant, verse konijn en verse eend. Het stoofpotje met wild bestaat voor 80% uit vers vlees met pompoen, erwtjes, worteltjes en waardevolle kruiden; deze variant is graan-vrij. Dit stoofpotje is dan ook uitgeroepen tot ‘Beste product van het jaar 2016-2017’.

MASTERS OF LXRY 2017

Benieuwd naar een deskundig advies over de voeding van je huisdier? Bezoek dan Renske Natural Petfood voor een persoonlijke kennismaking en meer informatie. Renske is exposant tijdens Master of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

renske.com

Meer Wining & Dining