Dé verlichting-trends voor 2017

design village

Co van der Horst bevindt zich alweer enkele jaren in de voorhoede van high end interieur. In de ‘Design Village Amstelveen’ prijken de mooiste samenwerkingen met negen internationale partners waaronder Hermès, Laurameroni en Porta Romana. Verder worden hier onder andere collecties verkocht van Duysen voor Molteni, haarden van Ewald Bosgoed, Krijtenberg Sound & Vision en Newby Teas.

Sfeermaker

Bij Co van der Horst geloven ze bovendien sterk in de kracht van goede verlichting. Op de juiste manier toegepast, is licht de grootste sfeermaker in huis. Echter, licht is een gecompliceerd onderwerp. Daarom beschikt de interieur specialist over een Light Lab waar je het effect van je verlichtingskeuze kan ervaren alvorens je hierin investeert.

trends

Een huis inrichten begint met licht, dat wordt nog vaak vergeten.” zo stelt Vikki Lefeber, lichtspecialist bij Co van der Horst. “Licht kun je onderscheiden in drie verschillende onderdelen: basis licht (om te kunnen zien), accent licht (iets aanlichten), decoratief licht (sfeer maker), dat maakt het interessant maar ook complex. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van trends en innovaties. Als lichtspecialist vertaal ik de oneindige mogelijkheden naar de wensen van onze klanten.”

Maar wat zijn de trends voor 2017 op het gebied van licht? Scroll naar beneden voor de antwoorden volgens Vikki Lefeber.

 

Meer Interior & Estate