Travel & Experiences

Beyond luxury

Grenzenloze luxe

Grenzend aan de ongerepte Indische oceaan en doordrenkt van azuurblauwe luchten vind je Velaa Private Island: een privéverblijf dat ontwikkeld is om het allerbeste van de Malediven te belichamen.

‘Velaa’ is Divehi voor ‘schilpaddeneiland’ dat zijn naam dankt aan de generaties schilpadden die naar dit eiland zijn gemigreerd om te broeden. Velaa Private Island vormt daarmee een elegante mix van hedendaagse luxe en de Maldivse cultuur. Het eiland is ontworpen door de Tsechische architect Petr Kolar en is eigentijds, doch intiem. Het eiland bestaat uit 43 privévilla’s, huizen en 4 vier-slaapkamerwoningen. 18 villa’s zijn over het water gestationeerd. Op het eiland zijn tevens uitzonderlijk culinaire restaurants, bars en wijnkelders te vinden. Voor wie wat actiever vermaak zoekt, kan terecht bij de Golf Academy van Olazabal. Hoe dan ook, wie zoekt naar hetgeen dat alle luxe voorbijstreeft, kan deze droom bij Velaa in vervulling laten gaan.

Ontmoet Velaa @ MASTERS OF LXRY

Velaa Private Island zal te zien zijn op Masters of LXRY, Europa’s leukste premium lifestyle-event dat van 6 t/m 10 december zal worden georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.