Jewels & Watches

Update: Formule 1 naar circuit Zandvoort?

Historische Grand Prix

Autoliefhebbers van klassieke racewagens konden dit weekend hun hart ophalen. Tijdens de Historische Grand Prix Zandvoort kon je je vergapen aan klassieke racebolides in alle soorten en maten. LXRY TV is een van de vaste gasten op het event en liep daar ook Prins Bernard van Oranje tegen het lijf. We stellen hem uiteraard de brandende vraag of er al meer bekend is over de onderhandelingen voor de F1 op Zandvoort.

Exclusief uurwerk

Snelle auto’s, exclusieve juwelen, champagne; het is een combinatie die goed met elkaar klikt en dat weet Gassan al jaren.  In samenwerking met Chopard is er een exclusief ontworpen uurwerk uitgebracht: Chopard Mille Miglia Limited Edition. De 11 racewinnaars van de Historische Grand Prix worden beloond met dit uurwerk. Één van de uurwerken geveild voor het Steun het prinses Maxima centrum voor Kinderoncologie.

Mille Miglia Limited Edition van Chopard

 

Update formule 1 naar Circuit Zandvoort?!

We weten inmiddels dat prins Bernhard van Oranje, druk bezig is om de Formule-1 weer naar Zandvoort te halen. Als eigenaar van het circuit zet hij alles op alles om dit parade paardje weer terug te halen. We vragen de prins naar een update. Bekijk zijn antwoord in onderstaande video.

Robert Doornbos speelt zwaarste wedstrijd

De veiling is van start gegaan, er wordt een totaalbedrag van 18.000 euro op gehaald. Ambassadeur Robert Doornbos is daar intens blij mee. Zijn dochter Jara is onder behandeling in het Stichting Maxima Centrum voor Kinderoncologie: ‘De zwaarste wedstrijd uit mijn leven’, aldus Robert.

 

View this post on Instagram

 

De allerliefste papa!!! ❤️ #mijnallesjes #heeldedagkusjes #verliefd #onstrots #vaderdag #makingmemories @robertdoornbos

A post shared by Chantal Bles (@chantalbles) on

Door de bocht met Barbara Barend

Op het circuit moet natuurlijk ook geracet worden. Barbara Barend is wel in voor een rondje in een snelle wagen. LXRY TV houdt ook wel van een beetje actie en stapt bij haar in de wagen. Na het eerste rondje trekt Barbara het gas open en gaat de teller over de 200 kilometer per uur. Een echte snelheidsduivel!

Over de Historische Grand Prix

De Historische Grand Prix werd dit jaar voor de 7e keer georganiseerd. Meer dan 10.000 mensen kwamen op dit driedaagse evenement af. Niet zo gek want dit is het enige event ter wereld waar de vier historische FIA-raceklassen in actie komen, waaronder de welbekende Formule 1. Bijzonder zijn de Formule 1 bolides uit 1966-1985 die ook op het Nederlandse circuit hebben deelgenomen!