Beauty & Fashion

One-of-a-kind fashionitems scoren op Winkelstraat.nl

Alexander McQueen, Off-White, In Gold We Trust, Balmain, Givenchy... Slechts een kleine greep uit de lijst van exclusieve modemerken die je kunt vinden op winkelstraat.nl. De online luxe boetiek groeide in de afgelopen 7 jaar uit tot een van dé virtuele hotspots om de laatste trends te shoppen. Omdat Winkelstraat een marktplaats is voor kleinere retailers uit Nederland en Europa, krijg je een aanbod dat totaal anders is dan bij grote luxe retailers. En we hebben goed nieuws: je maakt bij LXRY namelijk kans op 150 euro shoptegoed.

Tekst: Susan Poeder

Love Moschino is speels, opvallend heeft heel veel felle kleuren grote teksten en héél wat opvallende details.

Chris Brown, Future, Tyga, Ali B, Lil’ Kleine hebben we al gespot in In Gold We Trust.

Deze mooie jurk uit de nieuwste collectie van Balmain is uitgevoerd in de kleur zwart.

Shop de bovenstaande en nieuwste items op winkelstraat.nl

One of a kind fashion items

Inmiddels zijn er meer dan 600 premium en luxury brands te verkrijgen bij Winkelstraat. Elke collectie is uniek en wordt aangevuld met een flinke dosis limited editions. Deze mooie pareltjes vind je doorgaans in de kleinere boetieks, maar vaak vinden deze onafhankelijke retailers het nog lastig om online te verkopen. Het enige wat ze nu hoeven te doen, is de collectie aan te leveren bij Winkelstraat en zij verzorgen de rest. Van veel items is er dus vaak maar één, waardoor je al snel een one-of-a-kind te pakken hebt.

Lab-store voor jonge opkomende merken

Niet alleen de gevestigde namen gaan in de verkoop. Je vindt in de lab-store ook een verzameling van nieuwe en opkomende merken die vaak met moeite bij grote retailers binnenkomen, omdat die alleen grote oplages kopen. Vooral Nederlandse urban labels worden in de lab store belicht.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Winkelstraat.nl giveaway

Wat je stijl ook is, bij Winkelstraat zul je ongetwijfeld iets vinden wat bij jou past. In samenwerking met Winkelstraat mag LXRY 150 euro shoptegoed weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dit formulier in te vullen om kans te maken. Deze actie loopt tot en met 12 maart 2019.