ULTRAVIOLET: fashion focused lingerie en swimwear

Prachtige luxe lingerie & swimwear

Iedere vrouw wil zich comfortabel, maar ook sexy voelen in de perfecte lingerie. Het vinden van de juiste lingerie set is nog niet zo makkelijk, maar ULTRAVIOLET biedt als internationaal fashion focused  lingerie- en swimwear merk de oplossing. Zij creëren prachtige luxe lingerie en swimwear collecties van A t/m F cups met de perfecte pasvorm en een breed aanbod van verschillende modellen en dit is allemaal te koop via hun eigen winkels in Nederland!

Personal attention

Ook bieden ze fashion collecties, bruidscollecties en altijd beschikbare basics. Iedere vrouw die langskomt krijgt de nodige persoonlijke aandacht, ze zorgen ervoor dat elke vrouw zich vrouwelijk, sexy en comfortabel voelt in haar lingerie & swimwear. Bovendien streven ze ernaar om iedere vrouw een positieve ervaring te geven tijdens het kopen van lingerie.

Daarnaast maken ze gebruik van materialen van hoge kwaliteit en uitstekende pasvormen. Naast dit geweldige aanbod zijn de collecties verkrijgbaar via private events op exclusieve locaties en komen ze ook bij de klanten thuis.

ULTRAVIOLET tijdens Masters of LXRY 2018

Om het nog specialer te maken zal ULTRAVIOLET een limited edition collectie ontwerpen voor Masters of LXRY. Daarbij geven ze uitgebreid uitleg over hun lingerie en kunnen ze persoonlijk advies geven. Wil je graag meer weten? Kom langs bij het meest exclusieve lifestyle-event van Europa, wat plaatsvindt van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

Ultraviolet.com

Meer Beauty & Fashion