Top trending: Tommyland

hilfiger airlines

De Victoria’s Secret show is nog geen kwartaal geleden. Maar deze week beleefde de voorhoede van de modellenwereld een ware déjà-vu. Uit hun Instagram-accounts bleken de dames namelijk weer samen in één afgehuurd vliegtuig te zitten. Op de amicale selfies van onder andere Gigi Hadid en Romee Strijd waren tientallen matching sweaters te zien die gedrapeerd waren over de eersteklas stoelen. Bestemming: Los Angeles. Aan de zonnige boulevard prijkte Tommyland, een festival dat ter ere van Tommy Hilfiger’s nieuwste collectie is opgezet. Mode, entertainment, muziek en kunst werden ambitieus met elkaar verweven tot een groots spektakel. Terwijl we in Europa dus rond het vriespunt blijven steken, bruiste het zonnige Venice Beach van de beau monde tussen de attracties, food trucks, artiesten, acrobaten en musical-optredens.

TOMMY X GIGI

Met Tommyland werd de tweede collectie van Tommy Hilfiger en Gigi Hadid uitbundig gevierd. Ook zusje Bella Hadid was te bewonderen, net als onze eigen Romee Strijd. De show trapte af op woensdag 8 februari om 17:00. Het was voor Tommy Hilfiger de eerste keer dat hij een catwalk uitrolde buiten zijn thuisbasis New York. De lijn was geïnspireerd op de rock ’n roll van de jaren ’90, uiteraard in combinatie met het welbekende rood-wit-blauw en de Amerikaanse vlag die we van Hilfiger gewend zijn. In totaal verschenen er 3000 gasten. Front row waren onder andere Lady Gaga, Elizabeth Jagger en Bar Rafaeli te vinden. Met een ‘see now, buy now’-principe konden toeschouwers direct na de show de nieuwe items aanschaffen in de pop-up store.

Fans van Tommy en Gigi zonder ticket voor Tommyland konden de show live volgen op de Tommy Hilfiger website. Bekijk hier de showreel.

Gigi Hadid komt ter promotie van haar tweede collectie (TommyxGigi) vrijdagmiddag 17 februari naar de Bijenkorf in Amsterdam, waar haar fans en consumenten bij mogen zijn en een meet & greet kunnen winnen.

Beeld: Tommy Hilfiger

Meer Beauty & Fashion