Travel & Experiences

Travel: Top 6 infinity pools

Zwemmen met uitzicht

Infinity pools zijn bij uitstek de meest fotogenieke baden om even lekker weg te dromen en van het uitzicht te genieten. Deze Zomer Hotels uit LXRY List 2018 hebben de allermooiste zwembaden. Benieuwd naar de volledige lijst met maar liefst 50 Zomer Hotels? Lees het in LXRY List 2018, te bestellen in de Shop.

1. Jumeirah Vittaveli, Malediven

Aan over de top luxe op de Malediven geen gebrek, maar de nieuwe Royal Residence van dit hotel spant alle denkbare kronen: eigen strand, eigen boot, eigen villa met gastvilla (als gast kun je dus gasten laten logeren!), eigen butler, kok en trainer, twee zwembaden, eigen gym en spa en daar komt ie: een eigen privérestaurant met plaats voor zestien van uw meest dierbare vrienden. Don’t ask for the priceJumeirah.com

2. Hamilton Princess hotel, Bermuda

Dit roze paleis uit 1925 is genoemd naar koningin Victoria’s dochter prinses Louise, die het ooit bezocht. Nu is het het officiële hotel van America’s Cup, ’s werelds beroemde zeilrace. Het ligt dan ook aan de jachthaven. Louise beschreef het hotel ‘alsof het er eeuwig lente is’, maar toen wij er waren, was het meer tropisch, met een graad of 37.

Fairmont.com/hamilton-bermuda

3. Lefay Resort & Spa Lago di Gardia, Gardameer, Italië

Dit hotel voert een mysterieuze slogan: ‘You don’t have to go far to find yourself.’Heeft een snelle reclamejongen veel geld voor gevangen, denk ik, maar waar het op slaat mag Joost weten. Wel een schitterend hotel, strak en modern, zo ecovriendelijk als maar kan, met overal zicht op het meer. Voor families zijn er Family Suites met twee slaap- en 2 badkamers.

Lagodigarda.lefayresorts.com

4. Singita Boulders Lodge, Kruger National Park, South Africa

Elke suite heeft rivierzicht, een slaap-, bad- en eetkamer en een eigen buitendek om wild te begluren. ’s Avonds worden overal lantaarns neergezet die in het niet geraken bij de ongelooflijke sterrenhemel. En de mooiste lodge-inrichting die ik ooit zag. En de wolkigste kussens.

Singita.com

5. Song Saa, Koh Rong, Cambodja; photocredits to Song Saa

Een van de mooiste spa’s die er zijn, met behandelingen waarvan wij niet wisten dat ze überhaupt bestaan. En dan een uiltje knappen in de eigen villa (neem een Over Water Villa, die hebben glazen vloeren waaronder de zee is te zien, een soort pootjebaden op het droge). En wie het bevalt, kan blijven: de villa’s zijn ook te koop.

Songsaacollective.com

6. Trisara, Phuket, Thailand

Mijns inziens het mooiste hotel van Phuket, en dat wil wat zeggen met alle luxe daar. Of hotel, het is eigenlijk een conglomeraat van schitterende villa’s met eigen pool en zeezicht, en toprestaurants die verdeeld over het enorme terrein liggen. Natuurlijk is de spa van eenzelfde niveau. En elke dag hangen ze verse bloemkransen rond de Boeddhabeelden.

Trisara.com