Travel: Namibie of Utah misschien?

Wanneer je nog geen vakantie hebt geboekt voor dit jaar en toch iets avontuurlijkers wilt dan Ibiza of Monaco. Offroad rijden langs de mooiste plekken op aarde. En dit alles binnen het comfort van je eigen auto. Land Rover Experience heeft twee nieuwe prachtige reizen op de plank.

Namibie

Het achtdaagse Land Rover Namibia Adventure begint met een korte briefing over de nieuwe Land Rover Discovery door een Land Rover Experience instructeur. Direct daarna maken reisgenoten met elkaar kennis in een Afrikaanse hut en kan de epische reis beginnen. Reizigers zien de ‘big five’ en ervaren de nieuwe land Rover Discovery op prachtige, uitdagende wegen. De reis voert langs zandduinen, het Etosha National Park en door de Namibische woestijn richting de Zuid-Atlantische Oceaan. Bekijk de prachtige video voor een impressie.

Utah

Reizigers die meer off-road uitdaging wensen, opteren voor het vijfdaagse Land Rover Utah Adventure. Op het programma staan highlights als de stad Moab, rode steenlandschappen en de prachtige vergezichten van het Arches National Park en de Grand Canyon. Elke is er een uitgebreide briefing ter voorbereiding op uitdagingen als de Seven Mile Rim, Poison Spider Mesa en de Hells Revenge Trails. Die vragen het uiterste van de nieuwe Land Rover Discovery. Ook van de Utah trip vind je hier een impressie video.

Het achtdaagse Namibia Adventure start op 14 oktober 2017 en kost € 4.950 per persoon. Het vijfdaagse Utah Adventure begint op 17 oktober 2017 en kost € 5.250 per persoon.

landrover.co.uk

Meer Travel & Experiences