Travel & Experiences

LXRY Travel naar Curaçao

Ga je binnenkort naar Curaçao en wil je daar in luxe & privacy verblijven? Dan is Villa Royale Curaçao hét adres: vier glamoureuze villa’s met tropische tuin, eigen zwembad, zicht op zee en alle comfort die je wensen kunt. Van een gym tot personal services als een privé chef en een masseur. En de villa’s liggen ook nog eens op loopafstand van Jan Thiel Beach met al zijn clubs en restaurants. LXRY checkte in.

Tekst: Bart-Jan Brouwer

Veel hotels en appartementen zien er op de foto mooier uit dan in werkelijkheid. Bij Villa Royale Curaçao is dat andersom. Eric Kuster heeft elke villa een eigen signatuur gegeven, een eigen kleurenwereld, gebaseerd op de elementen aarde, vuur, lucht en water. Ze zijn hetzelfde ingericht, alleen de details – de kunst en accessoires – zijn aangepast aan het thema. Eric Kuster: “Er is op Curaçao heel veel op het gebied van hotels, maar zoiets als dit vind je er niet. Iets wat zo modern is, zo boven de massa uitsteekt qua interieurontwerp en architectuur. Villa Royale Curaçao is de mooiste rental villa die je op het eiland kunt krijgen.”

 

Villa Royale Curaçao ligt op kruipafstand van Jan Thiel Beach met zijn populaire clubs, restaurant en andere verlokkingen. Er kan in de villa plaats worden genomen in de horecakeuken aan de chef’s table. De chef van dienst, Raymond Chaar, is een aimabele man met een eigen restaurant in de historische wijk Punda. Hij is als kok begonnen in Nederland, waar hij onder meer gewerkt heeft bij De Jonghe Graef van Buuren in Hilversum, Ibis in Utrecht, Barbizon in Loosdrecht en Hilton in Buitenveldert. “Ik had werk, geen verantwoordelijkheden, kon feesten, het leven was goed. En toch was is er op een gegeven moment klaar mee. In een gekke bui besloten een vriend en ik naar Curaçao te gaan. Nooit spijt van gehad.”

LXRY Travel

Lees nog veel meer interviews in ons nieuwe magazine met onder andere een uitgebreid verslag van de gloednieuwe Pillows Hotels. Magazine 35 is vanaf nu verkrijgbaar via de onderstaande knop.

LXRY Magazine 35