Total body Scan? Check!

prescan 

Onze gezondheid is het meest kostbare bezit. Maar als je iets medisch wilt laten onderzoeken, moet je in de reguliere gezondheidszorg eerst door een arts worden doorverwezen. Waarna je soms pas maanden later terecht kunt. Een log proces. Om die reden hebben Eddy van Heel en Jan Zantinge 14 jaar geleden Prescan opgericht. Het bedrijf werkt al 14 jaar aan medisch en preventief onderzoek. Want niet alleen vinden ze dat we in de zorg sneller geholpen moeten worden, maar ook dat eventuele ‘kwaadaardige’ ontwikkelingen eerder moeten worden ontdekt.

total body scan

Prescan is met name bekend om om de Total Body Scan, een lichaamsscan waarbij je complete fysieke gestel in kaart wordt gebracht. Denk aan o.a. het hart, de longen en de gewrichten. Behalve deze complete periodieke check kunnen ook specifieke lichaamsgedeeltes worden gescand. En dat alles is een comfortabele, ontvankelijke omgeving die niets wegheeft van een Spartaans ingericht ziekenhuis. De medici kunnen vaak al jaren van tevoren waarnemen hoe bepaalde kwalen zich in het lichaam ontwikkelen. Want Prescan gelooft in gezondheidszorg, in plaats van ziekenzorg. Immers: voorkomen is altijd beter dan genezen.

masters of lxry

Bezoekers van Masters of LXRY 2017 kunnen profiteren van een exclusieve beursaanbieding van Prescan, dat ook dit jaar weer aanwezig zal zijn. op dit grootste lifestyle-event van Europa. Deze zal van 7 t/m 11 december plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Het team artsen is altijd toegankelijk voor een vrijblijvend gesprek.

prescan.nl

Meer Beauty & Fashion