To do: The Amsterdam Coffee Festival

Voor de de vierde keer strijkt The Amsterdam Coffee Festival neer in Amsterdam van 10 t/m 12 maart. Tijdens dit festival kunnen koffie aficionado’s en koffieleuten hun hart ophalen aan de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van koffie, thee en chocola.

Proef diverse koffie en cocktails bij The Coffee Mixologist Competition. Tijdens wedstrijden en masterclasses leer en zie je hoe de beste wereldwijde latte art artiesten hun latte’s maken. Bij de Coffee & Food Paring Experience leer je smaakvolle combinaties samen te stellen tussen eten en drinken.

SCANDINAVIAN EMBASSY

Het restaurant Scandinavian Embassy zal tijdens het Amsterdam Coffee Festival een pop-up restaurant inrichten in de VIP-suite The Apartment. Het geserveerde driegangendiner wordt een bijzondere pairing van diverse gerechten en koffie. Het diner is samengesteld door de founders van Scandinavian Embassy, Rikard Anderrson en Nicolas Castagno, waarbij zij iedere gang serveren met een spannende koffie. Denk aan een gerookte Normandische oester naast een koude Tim Wendelboe/Sitio Canaa geserveerd in een bevroren wijnglas.  Het pop-up restaurant zal plaats bieden aan slechts een handvol personen per sessie hierdoor hebben chef-kok Rikard en hoofd-barista Nicolas alle ruimte voor interactie met de gasten. Deze VIP treatment is beperkt beschikbaar, kaarten zijn hier beschikbaar.

amsterdamcoffeefestival.com

Meer Travel & Experiences