To do: Grachtenfestival 2017

De kaartverkoop voor de twintigste editie van het Amsterdamse Grachtenfestival is van start gegaan. Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld, waar jaarlijks meer dan 58.000 bezoekers uit binnen- en buitenland op afkomen. Maar liefst 10 dagen wordt Amsterdam verwend door klassiek muziek in het openbaar.

Location, location, location

Naast de grachten is de muziek ook te vinden in diverse plekken door de stad. Één van de speciale locaties waar je als bezoeker terecht kan is de slijperij van Gassan Diamonds. Op 12 augustus zal het Spoken Quartet een live concert  verzorgen.

Het Spoken Quartet live aan het werk zien is een klein avontuur. Met toevoeging van percussionist Friso van Wijck en zangeres Sanne Huijbregts, brengen zij hun nieuwste project ‘Spoken +2’. De drums zorgen voor een extra drive en meer groove. De krachtige teksten en de heldere mooie stem van Sanne Huijbregts maken het ensemble compleet. De zeer bijzondere setting in de slijperij van Gassan Diamonds maakt van het concert een stijlvolle en avontuurlijke ervaring.

Spoken Quartet Concert + rondleiding boeken

Bezoekers van dit concert kunnen een rondleiding krijgen door de diamantslijperij van Gassan Diamonds. Deze rondleiding vindt plaats voorafgaand aan het concert dat in de middag plaatsvind. Wil je meedoen aan deze rondleiding, dan kun je je opgeven kassa@grachtenfestival.nl onder vermelding van ‘Rondleiding Gassan’.

Het Grachtenfestival 2017 vindt plaats van 11 t/m 20 augustus.

grachtenfestival.nl

Meer Travel & Experiences