Een thuisbioscoop op master-niveau

showtime

Een Marvel-avontuur, Oscar-drama of serieus goede televisieserie. Onnodig om te zeggen dat het laptopscherm van 13-inch deze meesterwerken geen eer aandoet. De mooiste manier om van films en televisie te genieten, is een thuisbioscoop. En als je dan toch van plan bent om je stoffige bibliotheekruimte of sportschool in een glimmende cinema te veranderen met rood fluweel en leren chesterfields, dan wil je er net zo één als de grote filmsterren op aarde deze thuis ook hebben. Bingewatching the LXRY way.

Geen villa zonder home cinema

Op de tekeningen van de architect lijkt de bioscoopruimte tegenwoordig al even vanzelfsprekend als een badkamer. Tenminste, op de exquise woningmarkt dan. Maar het creëren van de ultieme film- of concertbeleving is nog een hele kunst. Een uitgebalanceerde combinatie van geluid, beeld en ruimte. JBL Synthesis does the trick. Het bedrijf werkt al meer dan 70 jaar aan hoogwaardige audioproducten, waaronder de systemen van het Sydney Opera House en het Samuel Goldwyn Theater. En momenteel maakt het vooral furore met de JBL Thuisbioscoop, geliefd bij vele Hollywood-regisseurs, acteurs en artiesten. En als het goed genoeg is voor ’s wereld beroemdste operahuis en ’s werelds beroemdste filmsterren, is het goed genoeg voor LXRY.

Een bioscoop voor masters

Benieuwd naar zo’n bioscoopervaring in jouw woning? Bezoek de JBL Synthesis thuisbioscoop op Masters of LXRY 2017. De grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

jblsynthesis.com

Meer Tech & Gadgets