Wining & Dining

Throwback thursday: M34 in beeld

Na een succesvol M21 vorig jaar, zijn er dit jaar nóg eens 13 sterren toegevoegd aan het meest exclusieve pop-up sterrenrestaurant ter wereld. Met 34 Michelinsterren in totaal, kookten 19 chefs vier avonden lang de sterren van de hemel onder leiding van gastheer Carsten Klint. De chefs, de foto's en een prachtige aftermovie: we blikken terug op een geniale editie aan culinaire hoogtepunten.

Beeld: Goed Folk & Special Pixels

De chefs

Elke avond wordt er gekookt door topchefs als Jacob Jan Boerma (De Leest***), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Moshik Roth (&moshik**), Stefan van Sprang (Aan de Poel**), Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Bas van Kranen (Bord’Eau*, De L’Europe), Dennis Kuipers (Vinkeles*, The Dylan Amsterdam), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**, Hotel Okura Amsterdam), Fred Mustert (Fred**), Mario Ridder (Joelia*), Arturo Dalhuisen (The White Room*, NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky), Soenil Bahadoer (De Lindehof**), Erik van Loo (Parkheuvel**), Michel van der Kroft (’t Nonnetje**) en Hans van Wolde (Beluga**). Deze uitzonderlijke line-up van topchefs zorgt dit jaar voor een culinair wereldrecord op Masters of LXRY. Het initiatief M34 is het pop-up restaurant met de meeste Michelinsterren ter wereld.

De aftermovie

 

De foto’s