Art & Design

Een nieuwe kunstbeleving: The Nudes Salonpoef

MICKY HOOGENDIJK EN MAISON SUMMIER

In 2017 kreeg Micky Hoogendijk de titel ‘Master of Photography’. Haar werk was onder andere te bewonderen tijdens Masters of LXRY 2017. Dit jaar bundelt Micky Hoogendijk haar krachten met Sandra Broerse en Mike Westra van Maison Summier. Maison Summier creëert exclusieve meubelstukken vanuit een historisch perspectief, ambachtelijk vervaardigd, maar met een hedendaagse uitstraling.

THE NUDES SALONPROEF

Tijdens de expositie ‘through the eyes of others’ in Oogenlust in Eersel presenteren Micky Hoogendijk en Maison Summier in samenwerking met Galerie Hans Persoon hun eerste gezamenlijke werk: the Nudes Salonpoef. The Nudes Salonpoef creëert een andere beleving van kunst. Meestal bekijk je een foto als deze aan de muur hangt. Met de Salonpoef verandert dat perspectief. Dit object is een meubelstuk en kunstobject tegelijk. Zo lijkt het net alsof er een levensgrote naakte vrouw op de Salonpoef ligt… Durf er nu nog maar eens op te gaan zitten!

MASTERS OF LXRY 2018

Donderdag 10 mei tussen 13.00 en 15.00 uur krijg je de unieke kans om zowel Micky Hoogendijk als het duo van Maison Summier persoonlijk te ontmoeten bij de expositie in Eersel. Van 6 tot 10 december kun je hun gezamenlijke werk bewonderen tijdens Masters of LXRY | Genius Edition in de RAI Amsterdam. Hier zal meer dan ooit te zien zijn over hoeveel talent Nederland beschikt op het gebied van innovatie, vernieuwing, unieke concepten en uitmuntende ontwerpen. Kijk hier voor meer informatie.

mickyhoogendijk.com | maisonsummier.nl