Media & Entertainment

The making of LXRY magazine 38

Het is ieder jaar weer spannend: wie wordt de gasthoofdredacteur van het speciale nummer van LXRY Magazine? Het is inmiddels geen geheim meer dat Studio Drift over het 38ste nummer de scepter heeft gezwaaid. Een bijzondere editie vol filosofie, kunst, inspiratie en natuurlijk luxe. We geven een klein kijkje achter de schermen.

Tekst: Susan Poeder

Studio Drift in de spotlight

In een studio op het Hembrugterrein in Zaanstad kwamen Ralph (op de motor) en Lonneke (met de pont) samen voor een uitgebreide fotoshoot door Rahi Rezvani en zijn team: Astrid Schilders was hier verantwoordelijk voor styling, Roza Griffioen deed de visagie, en Juliette den Ouden verzorgde de hairstyling.

Museumplein als decor

Choreograaf Nanine Linning had tussen haar première in Stuttgart en reis naar Japan een dag de tijd voor een shoot voor LXRY. Fysiek was de bewegingskunstenaar niet helemaal fit, maar dat heeft ze LXRY’s Bart-Jan Brouwer en Susan Poeder niks van laten merken tijdens het interview en de shoot. Op het Museumplein richtte niet alleen John van Helvert zijn camera op haar…

Rijdend interview

Op zoek naar een geschikte locatie voor de fotografie nam LXRY’s Bart-Jan Brouwer al rijdend het interview met filosoof Koert van Mensvoort af. Papieren in de hand, voet op de pedalen.

Oude meuk

Ivo Weyel reisde met fotograaf Herman van Heusden dit keer niet naar tropische bestemmingen of een vijfsterren verwenparadijs, maar naar het Ruhrgebied. Ooit de smerigste streek van Europa, nu een industrieel monument. “Oude meuk is chic.”

Bestel LXRY Magazine 38

Benieuwd geworden naar de verhalen die hieruit zijn ontstaan? LXRY magazine 38 wordt op vrijdag 21 juni gelanceerd, maar je kunt het magazine alvast bestellen via de onderstaande knop. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Voorverkoop: LXRY Magazine 38