Travel & Experiences

The Duke Club presents
The Exceptionals

LXRY houdt van exclusieve en exceptionele events en aankomend weekend op zondag 8 september is het daar weer tijd voor. Meet 'The Exceptionals'. Het event wordt georganiseerd op de unieke golfbaan van The Duke Club in Nistelrode. Een uitmuntend feestje: het is een dag vol met stijl, luxe en diepgang. De crème de la crème uit de wereld van media, business, cultuur en politiek komt bijeen, gemixt met kritische debatten. En dit allemaal voor de members van de club.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: The Duke Club

The Exceptionals 2018

Exclusiviteit

The Duke Club is één van de meest prestigieuze business golf clubs van Nederland. De club richt zich uitsluitend op CEO’s, Captains of industry en DGA gestuurde topondernemingen. De business golfclub streeft er naar om ‘best-of-class’ experience en hospitality te bieden aan ondernemers en entrepreneurs.

Challenges of the great minds

Tijdens de zogenoemde challenges The Exceptionals bij  nemen kopstukken het tegen elkaar op door middel van debatten. Gerdi Verbeet, voormalig Tweede Kamerlid, gaat samen met columnist Özcan Akyol in gesprek over vrijheid van meningsuiting. In de tweede challenge discussiëren mediatycoon Derk Sauer en Ron Janssen, van Mexx en Fred de La Bretoniere, over geld als de meetlat van succes. Presentatrice en ondernemer Olcay Gulsen en acteur Frank Lammers praten tijdens de derde challenge over de provincie versus de randstad: ‘De randstad is dood, leve de provincie’.

Exceptionaliteit

Naast kritische stellingen over vrijheid van meningsuiting, financiën en de stad tegenover de provincie, vindt er een groot interview plaats geleid door Jeroen Pauw en Rutger Castricum met niemand minder dan John de Mol. Een exceptioneel gezelschap.

Dat The Duke Club alleen voor the best of the best gaat moge duidelijk zijn. Zo ook op culinair gebied. Na inspirerende sprekers, debatten en meningen sluit The Exceptionals haar dag af met culinaire spektakels en stijlvol entertainment.

The Duke Club | The Exceptionals