Interior & Estate

The Box: wonen in het extravagante middelpunt van Bay House

Met een oppervlak van circa 1.000 vierkante meter en verdiepingshoogte tot wel 12 meter is The Box de grootste en meest spectaculaire woonbeleving van Rotterdam en omstreken. Wie woont in The Box, woont in 'Bay House's heart of glass'. The Box is volledig naar eigen wens in te delen. Omring jezelf met luxe in het Rijnhaven District in Rotterdam. Ontwikkelaar Frame Vastgoed gaf interior designer Robert Kolenik de opdracht voor het interieurontwerp van The Box, met de volgende beelden als resultaat.

Exclusiviteit in de overtreffende trap

Wonen in Bay House is luxe zoals je dat nergens anders kent. The Box heeft een oppervlak van circa 1000 vierkante meter en een buitenruimte van minimaal circa 55 vierkante meter (afhankelijk van het ontwerp). The Box is gesitueerd op de vijfde tot en met de achtste verdieping en is bereikbaar met een eigen lift vanuit de parkeergarage. Prijs op aanvraag.

 

Rotterdam en het Rijnhaven District

Rotterdam is populairder dan ooit en met name Katendrecht is een erg geliefde bestemming. Ooit een rosse buurt, heeft de wijk tegenwoordig een groot aanbod aan restaurants, theaters en festivals. De nieuwe bouwprojecten zijn op vele vlakken interessant qua design. Architecten krijgen nergens anders zo de vrije hand waardoor er bijzondere projecten ontstaan. Wie gaat voor luxe, kan de aankomende jaren veel verwachten van het district.

Bekijk hier de brochure of ga naar de website bayhouse.nl/thebox.