Beauty & Fashion

Testament London: authentiek en expressievol

Ons reukvermogen is één van de belangrijkste zintuigen waarbij elke geur op aarde doet denken aan een bepaald persoon, een herinnering of een toekomstige droom. Testament Londons visie: de waarnemingskracht van geuren met andere liefhebbers delen. Want, zij begrijpen de power en allure van geur en hoe deze ons beïnvloeden op de manier waarop wij denken. LXRY laat je kennismaken met de geurexperts.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Testament London

Vakmanschap

De parfums zijn uniek gemixt waardoor de geuren zowel voor mannen als voor vrouwen te gebruiken zijn. Om het high-end niveau telkens te bereiken investeert Testament London in hun vakmanschap en ambachtslieden. Dit doen ze door grenzen te verleggen, te experimenteren en hun creativiteit te gebruiken in het mixologieproces. Tijdens dit proces wordt er gebruik gemaakt van eco vriendelijke en ethische bronnen van de hoogste kwaliteit.

De laatste jaren lijkt er minder innovatie en originaliteit in de parfumindustrie te zijn. Velen gaan mee in de nieuwe en trendy geuren en verliezen hun authenticiteit, terwijl het juíst belangrijk is om te onderscheiden in individualiteit, zelfexpressie en originaliteit! Daarom lanceert Testament London geuren waarbij zelfexpressie voorop staat: van de onschuldigheid van een kind tot een meer sensuele aantrekkelijkheid van een verleidster.

Hoogstaande techniek

De productietechniek van Testament London heet: ‘Artisan Perfumery’. Simpel gezegd betekent dit dat de geuren met de meest fijne, ethische en eco vriendelijke ingrediënten van over de hele wereld gemaakt worden. In 21 dagen trekken de vloeistoffen en ingrediënten in zodat bij het sprayen deze geuren ook echt waarneembaar zijn.

"No Privacy" | Sweet Arabian

"No Shame" | Sweet Arabian

"Sin Poetry" | Sweet Arabian

"Sang Noir" | Sweet Arabian

Parfumextracten

Elke geur van Testament London blijft lang ruikbaar zowel op de huid als op de stof van de kleding. Dit komt door de compositie: de geuren zijn voor dertig procent parfum en de overige zeventig procent bestaat uit pure ethanol, water en andere ingrediënten. Aan de collectie zijn vier nieuwe luxe geuren toegevoegd. Sin Poetry is geheel gemaakt van rozijnen. Dit zorgt voor een rauw, spicy en zelfverzekerd gevoel. In Sang Noir zit het ingredient Ambergris wat de geur tot vijftig procent versterkt. Ambergris is een zeldzame en dure stof die afkomstig is van potvissen en een muskusachtige toon aan de geur toevoegt. Een wat makkelijkere ‘parfum’ is No Privacy. Het neemt zachtjes de geur van de huid over en transformeert dit in een krachtige feromoon die een sfeer van aantrekking creëert. De vierde parfum is onweerstaanbaar: No Shame. Een bedwelmende bloemenparfum die de hele dag fris en zoet blijft.

Design

Het subtiele design van de glazen en labels zijn bestand tegen UV-licht. Deze weerstand zorgt ervoor dat de kwaliteit en de prestaties van de geur in de fles intact blijven, mocht de zon tevoorschijn komen. De pomp is uitgerust met de Forever Pump. Bij elke pers verspreidt de pomp de flessengeur met een hoge mate van efficiëntie. Aan deze pomp is een ‘onzichtbare buis’ bevestigd die bijdraagt aan de esthetische schoonheid van de fles door een knappe uitstraling te geven.

Weet jij al in welke geur je je laat onderdompelen?