Het ultieme droombed

Slaap lekker

Voor sommige mensen is een goede nachtrust een luxe geworden. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van slapen heeft de familie Diks inmiddels de nodige kennis en ervaring in huis gehaald om dit te optimaliseren. De waardevolle inzichten zijn doorvertaald in diverse luxe collecties. Een wereldwijde selectie van de beste (natuurlijke) materialen ligt aan de basis van deze collecties boxsprings en matrassen. De boxsprings worden zelfs geproduceerd in eigen fabrieken, waardoor een goede kwaliteit gegarandeerd kan worden.

persoonlijk droombed

Slaapcomfort is zeer persoonlijk. Iedere boxspring kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. Er is keuze tussen diverse modellen, kleuren en materialen waardoor elke boxspring in ieder slaapkamerinterieur tot hun recht komt. Geheel in trends anno 2017 gelooft ook Swiss Sense dat de beste kwaliteit voortkomt uit onze eigen natuur. De Diks boxsprings zijn dan ook volledig ambachtelijk gemaakt van natuurlijke materialen, zoals paardenhaar, wol en katoen. Dit staat niet alleen garant voor een natuurlijk slaapcomfort, maar ook een exclusieve en sfeer in iedere slaapkamer.

Swiss sense op masters of lxry

Ben je benieuwd geworden? Maak kennis met Swiss Sense en laat je informeren over de Royal en Diks boxspringcollecties op Masters of LXRY 2017. Majestueuze boxsprings, waarbij comfort en detail goede merkbaar zijn. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

swisssense.nl

Meer Interior & Estate