Wining & Dining

Sushi is goed voor je hart

japanse keuken populairder dan ooit

Nederland telde vorig jaar 305 sushi restaurants. Trend, na trend, na trend komt dan ook voorbij op het gebied van sushi. Na de sushi burger, de sushi burrito en de sushi taco is er nu: de sushi cupcake. En dat is helemaal niet verkeerd, want sushi blijkt goed voor hart en vaten. Het bevat namelijk omega 3-vetzuren en eiwitten en deze helpen het lichaam om hart- en vaatziekten tegen te gaan.

sushi time op masters of lxry

Goed nieuws, want tijdens de grootste lifestyle beurs van Europa, Masters of LXRY, is er volop sushi aanwezig. Sushi Time is deelnemer aan de beurs en is met recht DE Aziatische evenementen cateraar van Nederland te noemen. Naast het doen van catering heeft Sushi Time tien vestigingen in Nederland. De dagverse sushi draait bij de restaurants in WTC in Amsterdam, Stadshart Amstelveen en New Babylon in Den Haag rond op de bekende lopende band.

Honger gekregen? Het is nog even geduld hebben; Masters of LXRY vindt van 6 t/m 10 december plaats in RAI Amsterdam. Tot die tijd kan je natuurlijk ook een van de Sushi Time vestigingen bezoeken of de sushi thuis laten bezorgen.

sushitime.nl