Beauty & Fashion

Suittruck: de kleermaker aan huis

a man needs a tailor

Idealiter heeft een man overal ter wereld de juiste ‘adresjes’ aan goede kleermakers. Maar de heren die voor hun levensstijl nog het meest afhankelijk zijn van de kleermaker, hebben vaak ook de minste tijd om deze te bezoeken, zo wil de ironie. Gelukkig zitten niet alle ambachtslieden weggestopt in Gentse of Venetiaanse stegen. Sommigen komen gewoon bij je thuis…

mobiele ambacht

Beeld je eens in: Suittruck die bij jou voorrijdt op elk willekeurig moment. Een paar specialisten die je precieze maten opnemen en vervolgens in samenspraak met jou een perfect pak, shirt, of broek ontwerpen, terwijl jij wordt voorzien van een espresso. Je kledingstuk of ensemble wordt vervolgens volledig samengesteld en gefabriceerd. En jij kan intussen weer verder naar je afspraken. Een snelle en strakke service, terwijl je nog half een paar telefoongesprekken uitvoert. Het lijkt wel een scène uit een film met Michael Douglas. Vier weken later staat de Suittruck weer bij je voor de deur, voor de laatste pas-sessie. Als er dan nog een aanpassing nodig is, wordt dit binnen twee dagen uitgevoerd. Je maten zijn inmiddels opgeslagen in een online profiel, zodat je later gemakkelijk een nieuw item online bestelt. Suittruck is eigenlijk de ideale traveling tailor van de nieuwe generatie .

suittruck op masters of lxry 2017

Klinkt ideaal toch? De mannen van Suittruck vertellen je graag meer over deze topservice. Op Masters of LXRY kun je een kijkje nemen in de strakke Suittruck. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

suittruck.com