Living: Design stopcontacten

Suit’d® Suits brengt energie in huis

Een fraai interieur draait om de details. Dus ook functionele details, zoals handgrepen, kabels, én: stopcontacten. Want zeg nou zelf: Net klaar met inrichten, maar wat nou te doen met de kunststof elektrische poorten die over je huis zijn verspreid? Suit’d®  Suits maakt daarom sinds 2012 de mooiste en de meest eigenzinnige covers en frames voor stopcontacten die je maar kunt inbeelden. Daarnaast creëert het bedrijf tevens andere ingebouwde elektra-punten. Denk aan  lichtknoppen, dimmers, bluetooth-speakers en USB-poorten. Met de toepassing van prachtige natuurlijke materialen, unieke ambachten en veel oog voor detail, wordt er een stijlvol alternatief aangereikt voor deze basale toepassing. Zoals oprichter Erik Boogerd zegt: “Onze producten zijn bedoeld om mensen te laten lachen en energie te geven.”  Het woord ‘energie’ blijkt in dit geval wel heel toepasselijk…

Intersectie van design, kunst en techniek

Hoe het werkt? Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan voor een stopcontact gaan dat mooi wegvalt in de muur. Maar je kan daarentegen ook kiezen voor een opvallende stroombron. Zie bijvoorbeeld het stijlvolle houten frame of het tegeltje met Delfts blauw. De ontwerpen van zijn eigenlijk een soort intersectie van design, kunst, mode en techniek. Ze zijn te typeren als strak, functioneel en met een vleugje humor. En dat is nu precies wat Dutch Design typeert. In 2016 is Suit’d Suits trouwens een samenwerking aangegaan met Hager, leverancier van schakelmateriaal. Een logische combinatie die leidde tot nieuwe kansen op technologisch gebied.

design edition

Zou jij ook wel zulke luxe en leuke stopcontacten willen hebben in jouw interieur? Breng dan een bezoek aan Masters of LXRY, waar Suit’d®  Suits als exposant te zien zal zijn. Dat past geheel bij het thema van dit jaar, namelijk Design Edition. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

suitedsuits.com

Meer Interior & Estate