Interior & Estate

Succesvolle verkoop Bay House appartementen

De verkoop van de luxe Bay House appartementen in het Rotterdam Rijnhaven District, een project van Frame Vastgoed, gaat hard. Driekwart van de woningen is reeds verkocht en het absolute paradepaardje – The Box – staat onder internationale belangstelling.

Tekst: Frame Vastgoed
Redactie: Mical Joseph
Beeld: Frame Vastgoed

Het Rijnhaven District

Petra Rutten, Directeur Wonen bij Frame Vastgoed, is zeer tevreden over de verkoopresultaten tot dusver: ‘We zijn erg blij met de grote belangstelling voor ons mooie project. Het is fantastisch om te merken dat Rotterdam en daarmee de totale ontwikkeling van het Rijnhaven gebied, enorm wordt gewaardeerd als spectaculaire bestemming om te wonen en te bezoeken. En dan doel ik met Bay House natuurlijk voornamelijk op onze kopers. Zij zien net als wij dat het tegenwoordig rond de Rijnhaven bruist. Het is een populaire plek onder stadsbewoners en bezoekers waar zij culinair genieten, een kunst- of theatervoorstelling aanschouwen, of simpelweg een goed kopje koffie kunnen drinken. Onze kopers willen middenin die reuring, op de plek waar het straks allemaal gebeurt, wonen.

Petra Rutten, Directeur Wonen Frame Vastgoed

The Box - Interior design by Robert Kolenik

The Box - Interior design by Robert Kolenik

Een eyecatcher

The Box is letterlijk het extravagante middelpunt van Bay House. Een oppervlak van zo’n 1.000 m2, de verdiepingshoogte tot wel 12 meter, een eigen lift vanuit de parkeergarage… Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. De interesse voor dit penthouse is tot op heden vooral uit internationale hoek gekomen, wij verwachten ook dat de uiteindelijke koper van internationale komaf zal zijn.’

De exacte prijs van The Box is op aanvraag, maar wie een kijkje neemt op de website van Bay House, kan een aardige inschatting maken. Glamourmakelaar Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate, schatte de prijs al eens tussen de €15-€20 miljoen.

Interesse?

Voor wie The Box toch iets té ruim en excentriek vindt, zijn er nog diverse andere mooie appartementen beschikbaar. Check daarvoor de woningzoeker op bayhouse.nl. De appartementen worden naar verwachting medio 2022 opgeleverd.

Masters of LXRY

Net als vorig jaar komt Frame Vastgoed met een primeur tijdens Masters of LXRY. Waar het in 2018 ging om de onthulling van The Box in Bay House, wordt dit jaar de naastgelegen 85 meter hoge woontoren Porter House geïntroduceerd. Nieuwsgierig? Bezoek lifestyle-event Masters of LXRY  van 12 t/m 16 december in RAI Amsterdam.

framevastgoed.nl

The Box - Interior design by Robert Kolenik

The Box - Interior design by Robert Kolenik

The Box - Interior design by Robert Kolenik