Beauty & Fashion

Couture vrouwenpakken met een sterk karakter door Studio NK

nieuwe collectie studio nkGrab your Suit!

Vers van de fashion press, Studio NK toont vanaf vandaag haar nieuwe collectie en dat willen we graag met jullie delen! De nieuwe stukken van het merk gaan weer een stapje verder. Van glanzende semi-transparante trenchcoats, tot prachtige roze body’s. De nieuwe collectie is vanaf vandaag te bestellen in de webshop of in de store aan Haarlemmerplein 13 in Amsterdam.

Over Studio NK

Studio NK Istanbul is een high-end Suit and Business label voor de onafhankelijke vrouw. De lijn is masculien, maar heeft een vrouwelijke afwerking. Tijdloos, perfecte fitting en essentieel zijn de kernwoorden waar Studio NK voor staat.

Gevestigd aan het Haarlemmerplein, zijn verscheidene bekende Nederlanders al gespot in de store. Zo was tv-host Laurien Verstraten afgelopen maand nog te zien in een een prachtig felroze pak voor een covershoot van TOP HAIR Magazine.
Tekst gaat verder onder foto. 

Het merk is gespecialiseerd in modieuze damespakken voor elke type vrouw, in elke maat en in elke stijl. Er wordt gebruik gemaakt van luxe stoffen zoals zijde, satijn of velvet. Zowel ready-to-wear collecties zijn beschikbaar, als custom made services worden aangeboden. In elk geval kunnen alle items aangepast worden aan je persoonlijke maten. En als je echt los wilt gaan: het is ook mogelijk om je eigen collectie te ontwerpen met je persoonlijke touch.

Studio NK goes Masters of LXRY

Je kunt altijd langskomen in de store voor een persoonlijke wardrobe experience op aanvraag, maar de collectie van Studio NK is ook te bewonderen op Masters of LXRY 2018.