Interior & Estate

Studio Co: Voor wooncomfort van A tot Z

Interieurdesign sinds 1905

Een Nederlands familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring met de vierde generatie aan het roer. We hebben het over Amstelveen Design Village, Co van der Horst. Hofleverancier en verbonden aan de meest luxe design- en nichemerken der aarde. Ten opzichte van interieuradvies is er in de basis sinds 1905 niet veel veranderd, maar in het voorjaar van 2018 was daar: Studio Co.

Studio Co

In het hart van de showroom van Amstelveen Design Village is sinds het voorjaar van 2018 samen met de vaste partners van Co van der Horst, Studio Co geopend. Een mini-appartement, compleet met living, kitchen en dining. En als kers op de taart is er de juwelenkast, oftewel een stalen lab met een grote kast van Rimadesio. Met meer dan 250 exclusieve collecties kan voor iedere klant en iedere wens een onafhankelijk interieur gerealiseerd worden.

Wooncomfort van A tot Z

Dankzij een team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders, decorateurs, timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers, is Studio Co in staat een project turnkey op te leveren. Inclusief schoonmaak, kunst, verse bloemen en een gestylde groenteschaal op het aanrecht. Gedurende het hele traject, van A tot Z, is er één vaste contactpersoon. Daarnaast waarborgt de bouwkundig coördinator de voortgang, het budget en de kwaliteit.

Wist je dat je bij Co van der Horst tevens terecht kunt voor een private shopping moment?