De bokszak voor een kampioen

Duits vakmanschap

De filosofie van interieurontwerpers Strawberry & Walnut luidt als volgt: “Luxury is about aesthetic self-awareness. It is a clear yes to oneself, to one’s own personality, to one’s own self-regard.”  Het Duitse label creëert unieke stukken voor het interieur. Denk aan lederen ligbedden en sierkussens met gouden spikes. Deze eyecatchers zijn een pure uiting van vakmanschap.

Vergulden bokszak

Een uniek stuk is bijvoorbeeld de exclusieve boksbal. Strawberry & Walnut neemt zo’n 180 uur om een boksbal te maken. Het is vanzelfsprekend dat er maar een zeer gering aantal van worden uitgebracht. Het opvallende design wordt afgemaakt met luxe materialen en unieke details. Met de 24-karaat vergulde hangers en kettingen is het goud al binnen, voordat je de ring in gaat met een echte kampioen.

Strawberry & Walnut op Masters of LXRY

Strawberry & Walnut maakt speciale items op aanvraag. De mooiste stukken uit hun huidige portfolio zijn te zien tijdens Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Wil jij ze bewonderen?

Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

strawberryandwalnut.de

Meer Interior & Estate