STRAKK: Gepassioneerd vakmanschap in ieder detail

Je dromen waarmaken

Je dromen en wensen omzetten naar tastbare realiteit. Fijn wonen, leven en genieten in een prachtig, duurzaam interieur en dat allemaal dankzij het vakmanschap van interieurbedrijf STRAKK.

Goed & perfect

Perfecte ontwerpen die naadloos aansluiten op je wensen, waardoor je woont in de voor jou perfecte woning. Alle materialen en kleuren worden zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Mooie en praktische designs worden gerealiseerd, het is zoveel meer dan alleen een ‘huis inrichten’. Elk detail van persoonlijkheid en smaak wordt verwerkt in elk ontwerp. Of je nou kiest voor een trap, deur, keuken, of een totaalinterieur, ten slotte maken de details het verschil tussen goed en perfect. Zorgen voor een ‘STRAKK interieur’ kan makkelijk bij dit bedrijf. Schuif aan tafel bij een specialist, laat zien wat je mooi vindt en ieder detail wordt geregeld.

Masters of LXRY 2018

STRAKK is ook te zien tijdens Masters of LXRY 2018. Ze infomeren je hier uitgebreid over hun traditionele vakmanschap. Masters of LXRY 2018 vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

www.strakk.nl

Meer Interior & Estate