Afsluiten als een ster

celebration of life

Een uitvaart klinkt in eerste instantie niet als een gloedvol moment om naar uit te kijken. En toch is deze gelegenheid een belangrijke gebeurtenis die – naar omstandigheden – op een mooie manier kan plaatsvinden. Want waarom zou je op een standaard manier iemands leven afsluiten, als het ook specialer kan zijn?

nieuw begin

Steeds vaker worden uitvaarten op een persoonlijke manier ‘gevierd’, waarbij behalve de nodige rouw en het verlies ook ruimte is voor een persoonlijke manier om iemands leven te vieren. Behalve een afscheid, is een uitvaart vaak ook een begin van versterkte banden tussen familie en vrienden. Ster Uitvaartplanners is specialist in het organiseren van een uitvaart op maat. De wensen van het individu staan centraal, net als een passende, innovatieve en transparante dienstbaarheid. Samen met de betrokkenen gaat Ster op zoek naar alle wensen en bijpassende mogelijkheden om de laatste eer te bewijzen.

masters of lxry 2017

Ook dit jaar zal Ster Uitvaartplanners zich weer presenteren op Masters of LXRY. De medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen. Europa’s grootste premium lifestyle-event wordt van 7 t/m 11 december 2017 gehouden in de RAI Amsterdam.

ster-uitvaart.nl

Meer Travel & Experiences