Wanted: Stagiair online redactie

LXRY MEDIA GROUP BV

LXRY Media Group (LMG) is organisator van de beurs Masters of LXRY, uitgever van LXRY Magazine, het online platform LXRY.NL en producent van het programma LXRY TV dat in het seizoen wekelijks uitgezonden wordt op SBS6. De luxe lifestyle, kwaliteit voor het leven staan hierbij centraal. LMG is gevestigd in Amstelveen.

DE STAGE

We bieden de mogelijkheid om volledig mee te draaien op de online redactie van LXRY.NL waarbij je vrijheid krijgt voor creatieve inbreng van ideeën en uitvoering. Je schrijft dagelijks berichten voor de site, bent breed inzetbaar op redactioneel gebied en je ondersteunt het redactieteam waar nodig. LXRY Media Group is een gedreven, positief ingesteld bedrijf waar ondernemerschap, eigen initiatief, hard werken, commercie en passie centraal staan. De stagevergoeding hiervoor is €250,- per maand.

Redactioneel:

Het zoeken en vinden van trends en deze vertalen in de taal van LXRY.NL;
Marketingacties bedenken en uitzetten;
Het bijhouden van onze social media kanalen;
Ondersteuning bij evenementen indien nodig.

Profiel

Social media savvy;
Een vlotte pen is vereist;
WordPress ervaring is een pre;
Zelfstandige vaardigheden;
Geen 9 tot 5-mentaliteit;
Ervaring met Photoshop, InDesign, Illustrator;
En natuurlijk een passie voor schrijven en je kunnen verplaatsen in de doelgroep van de luxury lifestyle.

Periode

De stageplaats is beschikbaar vanaf 1 februari 2018 voor een periode van minimaal 4 maanden en minstens 4 dagen per week.

Reageren

Mail je CV met korte motivatiebrief, foto en een artikel (200-300 woorden) naar keuze door jou geschreven naar info@lxry.nl

Meer People & Finance