Jewels & Watches

Spectaculaire
Choices by DL
Pop Up Store in de
P.C. Hooftstraat

Vanaf zaterdag kan je een bezoek brengen aan de nieuwe Choices by DL pop up store in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. In deze schitterende pop-up store zijn de nieuwste Choices by DL collecties te bewonderen en nog veel meer...

Beeld: Choices by DL

Zo is de goudsmid van Choices by DL aanwezig om jouw juwelen weer als nieuw te laten schitteren en tevens is er de mogelijkheid de juwelen te personaliseren met een gravure. Natuurlijk is de bedenker en ontwerper van Choices by DL, Debora Huisman-Leeser zelf aanwezig om jou te inspireren en te adviseren. Kortom, reden genoeg om langs te komen.

Als Debora Huisman–Leeser tien jaar geleden haar juwelenmerk lanceert, start ze met de Classic lijn. Dit ontwerp is een steady basis en al snel groeit het merk uit tot een volwassen juwelenlijn met items die bij elke outfit, mood of gelegenheid gedragen kan worden. De ontwerpen van Choices by DL hebben een uniek, gepatenteerd bajonetsysteem. Door middel van dit simpele maar geniale systeem kunnen de juwelen uit elkaar worden gehaald en de onderdelen – zoals de randen en kleurstenen – worden verwisseld en weer in elkaar gezet. Je hebt als het ware tientallen ringen of oorbellen in één, een sieraad dat bij iedere outfit en gelegenheid past. Een ware jewellery wardrobe in a box.

In 2019 vierde Debora Huisman-Leeser met Choices by DL haar 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te vieren lanceerde ze maar liefst drie nieuwe collecties: De Animal and Nature lijn, Choices Collective en de Galaxy Collection. Onlangs zijn nieuwe prachtige 18 karaat gouden hangers toegevoegd aan de Choices by DL collectie. De hangers worden voorzien van een gravure naar keuze om deze extra speciaal te maken. Uiteraard zijn al deze prachtige collecties ook te bewonderen in de pop up store.

Mix and match naar jouw eigen smaak bij de pop-up store van Choices by DL

 

Choices by DL pop-up store
Pieter Cornelisz Hooftstraat 102
Amsterdam

De Choices by DL pop-up store is dinsdag tot en met zondag geopend. Tijden van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 17.30 uur. Uiteraard houdt het team rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier de uitgebreide juwelen collecties van Choices by DL.